Hoom.hu – A magyar design otthona! 2019-03-13 – Posted in: hoom.hu – Tags: , , , , , , ,

Magyar design lakberendezési termékek egy helyen

A legtöbb ismerősöd névről ismeri a bútoraidat? A lámpát vagy éppen a többi design terméket a lakásodban? Törvényszerű az, hogy skandináv vagy éppen olasz bútorokkal szereljük fel az életterünket, ha van nagyon jó minőségű magyar designer alternatívája?

hoom.hu

hoom.hu

Elég körbenézni a hoom.hu-n: A tökéletes design bútor, lámpa és dekoráció közvetlenül annak készítőjétől érkezik, aki vagy akik szakszerűen tervezték meg és kézzel készítették el azokat. Sokkal különlegesebb és értékesebb ez, mint a gyártósoron, a kontinens északi féltekén, netán egy kontinenssel arrébb készült hasonló alternatívák. Ha ennél több érvre van szükséged, a legjobb helyen jársz!

» Összegyűjtöttünk 4 okot, hogy miért válaszd tervezőink szívvel és lélekkel készített termékeit:

(1) Támogatod a magyar kisipart, a hazai szakembereket

Amikor tervezőink kézzel készült termékei közül választasz, sokkal többet teszel annál, mintha csak egy tárgyat vásárolnál. Befektetsz a tervezőbe, aki elkészítette neked és megvásárolod az idejének egy szeletét, nem csak az időt, amit az adott termék elkészítésére fordított, hanem az időt amíg kitanulta és tökéletesre fejlesztette annak módjait, ahogy az adott darabot megtervezte, egy darabkát a szenvedélyéből és a képzeletéből. Szerintünk elég ránézni a hoom.hu-n sorjázott termékekre, hogy ezt megértsük.

Választásoddal a magyar kézműves ipart, az egyes helyi tervezőket támogatod. Vásárlásoddal megadod a lehetőséget a designernek, hogy folytassa a munkáját, fejlődjön és életben tartsa az – adott esetben – már sokszor eltűnőben lévő szakmáját.

INDUSTREAL: "Ogo ovo" design lámpa

INDUSTREAL: “Ogo ovo” design lámpa készülőben

(2) Etikusan jársz el!

Vásárlásoddal a minőséget támogatod a tömegtermékek gyártásának és szállításának káros hatásaival szemben. Azon felül, hogy a hoom.hu-n értékesítésre kínált termékek helyben kerülnek előállításra, sokszor csak megrendelésre, – néhány alkotónk kifejezetten híve az újrahasznosításnak és számos olyan anyagot, elemet használ fel, amely már korábban valamilyen funkciót töltött be.

Gungl Tibor - UPLUX újrahasznosított design asztali lámpák

Gungl Tibor – UPLUX újrahasznosított design asztali lámpák

(3) Kényelmes

Talán mondanunk sem kell, hogy az online vásárlásnak számtalan előnye van a kényelem szempontjából. Vedd fel velünk a kapcsolatot és végigkísérünk a döntés és a vásárlás folyamatában! Nem érzed természetesnek a nagyobb értékű online beszerzést? Minimalizálja a kockázatot a vásárlástól való elállási jog, amit 14 napig érvényesíthetsz.

Studio Nomad: "3legs" designer kisasztal

Studio Nomad: “3legs” designer kisasztal

(4) Különleges és időtálló design

Nincs két kézzel készített termék, amik minden szempontból megegyeznének, teljességgel egyedülállóak. A minőségi alapanyagoknak köszönetően is, a kézzel készített termékek kiállják az idő próbáját!

Moha Design: "Blump" lámpa

Moha Design: “Blump” lámpa

Ha további, lakberendezési termékeken túli hazai designer minőségre szomjazol, keresd fel a you:niq store-t is ahol kézműves táskákat, ékszereket, ruhákat és egyéb kiegészítőket találsz!

 

Gondolkodj Globálisan – Cselekedj Lokálisan

Think globally, act locally

Ez a mottó a környezettudatosság kapcsán terjedt el, de más szakterületeken és a mindennapi életben is hasznos szemléletmódot jelent.

“Gondolkozz globálisan” – azaz nézd a dolgokat holisztikusan, egy tág időbeli és térbeli rendszerben elhelyezve. Bármilyen szakterületen, beosztásban, vagy a személyes élettér megszervezésekor fontos, hogy ne csak a közvetlen hatásokat, okokat és következményeket nézzük, hanem jó tájékozódni a globális elméleti-gyakorlati trendekről, mainstream és alternatív lehetőségekről. Másrészt tudatában kell lenni annak, hogy a személyes döntéseknek, cselekedeteknek ugyanilyen messze ható következményei lehetnek.

“Cselekedj lokálisan” – azaz a változások a szűk környezetben kezdődnek. Nem kell az egész világot megváltoztatni, elég magunknak megtenni azt, ami szükséges, az otthon, szomszédság, lakótelep, község, vagy város szintjén. A helyi szolidaritás erősítése révén pedig a közösség már nagy dolgokra lehet képes.