fbpx
Magyar design bútor, lámpa és dekoráció - minőség, hazai tervezőktől!
hello@hoom.hu / +36 70 477 1987

Kedves Leendő Vásárlónk!

Vásárláskor kérjük vedd figyelembe, hogy tervezőink nem feltétlenül rendelkeznek raktárkészlettel. Minden nálunk kapható tárgy egyedi, kisszériás termék. Ezért a szállítási idő a megszokottnál hosszabb idő is lehet.

A szállítási időről minden esetben emailben értesítünk azonnal, de legkésőbb a megrendelésedet követő 48 órán belül. Ekkor azt is megírjuk, hogy mi az a legkorábbi időpont, amikor hozzáférhetővé válik rendelésed. Így módodban áll eldönteni, hogy az általunk vállalható határidő neked megfelelő-e. Kérdés esetén keress bennünket bátran az alábbi email címen: hello@hoom.hu

Fizetés az oldalon

Kártyás fizetéssel egyszerűen és azonnal, előre utalással vagy éppen utánvéttel egyaránt van lehetőséged fizetni a kiszemelt termékért. Személyes átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz budapesti átvevőhelyünkön (Ráday utca 56.).

Kártyás fizetés

Mit jelent a BARION™? A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító – magyar fejlesztésű, nemzetközi szinten terjeszkedő – szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával! A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Előre utalás

Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnod a MagNet Közösségi Banknál vezetett 16200216-17078481 számú bankszámlánkra.
Akkor indítjuk útnak a terméket, ha az utalásod adott napon 14 óráig megjelent számlánkon. Az utalásokat MagNet-es (bankon belüli) utalás esetén – ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod – az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod – ha banki nyitvatartási időn belül indítod – a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.

Fizetés utánvéttel

Ezt a fizetési módot akkor válaszd, ha a csomagod a futárnál szeretnéd készpénzben kifizetni. Az utánvétel díja +300 Ft.

Hogyan történik a kiszállítás?

Házhozszállítás esetén függ a megrendelt termék(ek)től. Kisebb termékeket a FoxPost futárszolgálattal juttatjuk el neked, nagyobb termékek esetén mérettől és bonyolultságtól függően választunk szállítót, amit minden esetben veled is egyeztetünk.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

1290 Ft a házhozszállítás költsége, amit csak 50.000 Ft összegű vásárlás alatt kell megfizetned.

Van lehetőség személyes átvételre?

Igen. Budapesten a Ráday utca 56. szám alatt található átvételi pontunkon előre egyeztetett időpontban.

Elállás

A törvényileg rendelkezésre álló 14 napos elállás

(A Vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján a megkötött szerződéstől a termék kézhezvételének napjától számított 14 (tizennégy) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, illetve amennyiben a szerződés szolgáltatás nyújtására irányul, felmondási jogát a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.)

nem csupán opció, hanem kifejezetten javasoljuk, hogy ennek ismeretében talán egy picit bátrabban hozhass döntést egy nagyobb értékű vásárlásról. Rendeld meg, és, ha nem olyan amilyennek elképzelted, úgy küldd nekünk vissza nyugodtan!

Elállás esetén a vevő köteles, a termékek biztonságát, sérülésmentességét megfelelően biztosító csomagolásban (legalább olyan csomagolásba, amelyben az ő részére kézbesítve lett) az eredettanúsítvánnyal együtt, ajánlott küldeményként visszaküldeni a kérdéses termékeket.

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Bővebb információ: az ÁSZF vonatkozó pontjában található (Elállási Nyilatkozat Minta).